BioTech USA B-Complex - 60 kapszula

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA B-Complex - 60 kapszula 0
  • BioTech USA B-Complex - 60 kapszula 1
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#476147-19026010040
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA B-Complex - 60 kapszula:

Miért ajánljuk a B-Complex kapszulát?

  • 12 féle vitamin
  • 4 féle nyomelem
  • 3 féle növényi kivonat
  • Laktózmentes
  • Gluténmentes

Komplex összetétel

A B-Complex több; mint egy egyszerű B-vitamin készítmény; mivel ásványi anyagokat; egyéb vitaminokat és gyógynövény-kivonatokat is tartalmaz. Az összetevői a testünk számára fontos folyamatoknál játszanak szerepet.

Kinek ajánljuk a B-Complex kapszulát?

  • Aktív életet élő nőknek és férfiaknak.
  • Kiegyensúlyozott étrendet követőknek is.
  • Embereknek; akik étrend-kiegészítőt keresnek; amelyet minden nap be lehet venni.

BŐR; HAJ; KÖRÖM

A termékben lévő A-vitamin; a biotin és a riboflavin (B2-vitamin) részt vesznek a bőr normál állapotának fenntartásában. A réz pedig egyszerre járul hozzá a bőr és a haj normál pigmentációjához. A haj normál állapotánakfenntartásában közreműködik a biotin mellett a szelén is. Utóbbi még a köröm normál állapotának megőrzéséhez is hozzájárul. A formula része a folát is; amely részt vesz a normál aminosav-szintézisben. A termék folsav artalmát kizárólag kalcium-L-metilfolát adja.

ENERGIA

A riboflavin (B2-vitamin); a vas; a mangán és C-vitamin is részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

CSONTOK

A D-vitamin és a mangán hozzájárul az egészséges; normál csontozat fenntartásához; amit a termékben szintén jelenlévő C-vitamin is támogat.

IMMUNRENDSZER

Az A- és a C-vitamin; a szelén; a réz és a vas részt vesznek az immunrendszer normál működésében.

ANTIOXIDÁNS HATÁS

A termékben lévő E- és a C-vitamin; illetve a riboflavin (B2-vitamin); valamint a mangán; a réz és a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A termékben megtalálható réz szerves formában van jelen.

A TERMÉSZET EREJE

Összetett B-komplex termék; amely ginzenget; bioflavonoidokat és természetes koffeinforrást is jelentő guarana mag kivonatot tartalmaz.

A B-Complex az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat

Vegyen be 2 kapszulát naponta. Ne lépje túl az ajánlott adagot!

FIGYELMEZTETÉSEK: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása ismert alapbetegség; valamint gyógyszerszedés esetén; továbbá gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék koffeint tartalmaz (10;3 mg/2 kapszula)!

Kiszerelés: 60 kapszula (30 adag)

Összetevők

L-aszkorbinsav; kapszulahéj [zselatin; fényezőanyag (sellak); színezék (vas-oxidok es vas-hidroxidok); savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid); savanyúságot szabályozó anyag (kálium-hidroxid)]; DL-alfa-tokoferil-acetát [DL-alfa-tokoferil-acetát; csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)]; kalcium-D-pantotenát; guarana kivonat készítmény [guarana (Paullinia cupana) magkivonat; koffein]; tömegnövelő szer (cellulózgél); tiamin-mononitrát; nikotinamid; vas(II)-fumarát; koreai ginseng (Panax ginseng) gyökérkivonat; heszperidin (Citrus aurantium gyümölcskivonatból); riboflavin [riboflavin; tömegnövelő szer (hidroxipropil-metil-cellulóz)]; piridoxin-hidroklorid; csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói; szilícium-dioxid); cianokobalamin; retinil-acetát [stabilizátor (gumiarábikum); retinil-acetát; antioxidáns (alfa-Tokoferol); csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)]; réz(II)-glükonát; nátrium-szelenit; kolekalciferol; kalcium-L-metil-folát; króm(III)-klorid; D-biotin. 

Tejet; tojást; glutént; szóját; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

FIGYELMEZTETÉSEK: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása ismert alapbetegség; valamint  gyógyszerszedés esetén; továbbá gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. Méhészeti termékekre; virágporra allergiás személyek; valamint vesebetegek számára a termék alkalmazása nem javasolt. Gépjármű vezetéskor alkalmazása fokozott körültekintést igényel. A termék koffeint tartalmaz (10;3 mg/2 kapszula)!

Hatóanyagok

Hatóanyagok:

Napi adag: 2x1 kapszula

Adagok száma a termékben: 30

2 kapszula

NRV*

(2 kapszula)

Tiamin (B1-vitamin)

75 mg

6818%

Riboflavin (B2-vitamin)

40 mg

2857%

Niacin (mint nikotinamid)

75 mg

469%

Pantoténsav (B5-vitamin)

100 mg

1667%

B6-vitamin

25 mg

1786%

Folsav

400 µg

200%

B12-vitamin

200 mcg

8000%

A-vitamin

1600 mg

200%

C-vitamin

500 mg

625%

D-vitamin

10 mcg

200%

E-vitamin

67 mg

558%

Biotin

75 mg

150%

Vas

17 mg

121%

Réz

2 mg

200%

Króm

25 µg

63%

Szelén

50 mg

91%

Heszperidin (Citrus aurantium gyümölcskivonatból)

40 mg

 

Koreai ginzeng gyökérkivonat

50 mg

**

Guarana magkivonat

50 mg

**

*Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén.

**NRV érték nincs meghatározva.

Forgalmazó: BioTech USA Kft.; 1033 Budapest; Kiscsikós köz 11.; Magyarország.

Származási hely: EU.

Nettó tömeg: 51;6 g/ 60 kapszula

BioTech USA B-Complex - 60 kapszula

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA B-Complex - 60 kapszula termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!