BioTech USA MSM Chondroitin Glucosamine - 60 tabletta

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA MSM Chondroitin Glucosamine - 60 tabletta 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#476067-18006010040
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA MSM Chondroitin Glucosamine - 60 tabletta:

Miért ajánljuk a BioTechUSA MSM Chondroitine Glucosamine-t?

  • Glükózaminnal
  • Kondroitinnal
  • MSM-mel

Az MSM Chondroitin Glucosamine egy; a glükozamin; a kondroitin és az MSM kiegyensúlyozott arányát tartalmazó klasszikus formulát alkalmaz. Az MSM Chondroitin Glucosamine az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.

Hogyan; mikor; kinek ajánljuk BioTechUSA - MSM Chondroitine Glucosamine-t?

  • Aktív életet élő hölgyeknek és uraknak is.
  • Változatos étrend mellé
  • A tabletta formájú MSM kondroitin és glükózamin tartalmú étrend-kiegészítőt keresőknek.

Mit tartalmaz a BioTechUSA MSM Chondroitine Glucosamine?

1 adagban:

  • 1200 mg glükozamin-szulfát
  • 400 mg kondroitin-szulfát
  • 600 mg MSM

Az MSM Chondroitine Glucosamine az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

Hogyan fogyaszd a BioTechUSA MSM Chondroitine Glucosamine-t?

Felnőttek számára napi 2 tabletta fogyasztása javasolt; legalább 3 hónapig. A termék szedése során ügyelni kell a bőséges folyadékbevitelre! A készítmény folyamatos; megszakítás nélküli; vagy kúraszerű szedésre is alkalmas.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! A termék fogyasztása során ne feledkezz meg a fokozott folyadékbevitelről!

A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott.

TIPP! A rendszeres mozgás és a nyújtás is fontos szerepet tölt be mozgásszerveink karbantartásában. Napi néhány perc nyújtással sokat tehetsz ízületeidért.

Összetevők:

Glükózamin-szulfát-kálium-klorid (rákfélék) 42%; tömegnövelő szer (cellulózgél); MSM 16% [metil-szulfonil-metán; csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)]; kondroitin-szulfát 12%; bevonat {stabilizátorok [poli(vinil-alkohol)-poli (etilénglikol) ojtott kopolimer; polivinil-alkohol]; csomósodást gátló anyagok (talkum; zsírsavak mono- és digliceridjei)}; csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói; szilícium-dioxid). Tejet; tojást; glutént; szóját; földimogyorót; dióféléket; zellert; halat; rákféléket; puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

 

Hatóanyagok

Napi adag: 2*1 tabletta

Adagok száma a termékben: 30

 

2 tablettában

Glükózamin-szulfát

1200 mg

Metil-szulfonil-metán (MSM)

600 mg

Kondroitin-szulfát

400 mg

 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: Fogyasztása rákfélékre; kagylókra és egyéb puhatestűekre allergiás személyeknek nem ajánlott! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása terhes nők számára; illetve ismert alapbetegség; valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt!

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): lásd a flakon alján!

TÁROLÁS: Szorosan lezárva 5°C és 25°C közötti hőmérsékleten; 70% relatív páratartalom alatti; közvetlen hőtől; napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

BioTech USA MSM Chondroitin Glucosamine - 60 tabletta

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA MSM Chondroitin Glucosamine - 60 tabletta termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!