BioTech USA Chondroitin Glucosamine - 60 kapszula

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA Chondroitin Glucosamine - 60 kapszula 0
  • BioTech USA Chondroitin Glucosamine - 60 kapszula 1
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#476020-18007010040
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA Chondroitin Glucosamine - 60 kapszula:

Miért ajánljuk a BioTechUSA Chondroitine Glucosamine-t?

  • 4 féle ásványianyaggal
  • Glükózaminnal
  • Kondroitinnal

A Chondroitin Glucosamine fő összetevői a glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát; de ezen felül kalciummal; magnéziummal és mangánnal is kiegészítettük. A termék kalcium és magnézium tartalma; hozzájárul a normál izomműködéshez és szükséges a normál csontozat fenntartásához. A termékben megtalálható mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez.

Hogyan; mikor; kinek ajánljuk BioTechUSA Chondroitine Glucosamine-t?

  • Aktív életet élő hölgyeknek és uraknak is.
  • Változatos étrend mellé
  • Akik kapszulás glükózamin és kondroitin tartalmú terméket keresnek

Mit tartalmaz a BioTechUSA Chondroitine Glucosamine-t?

1 napi adag (4 kapszula):

  • 605 mg glükózamin-hidroklorid
  • 400 mg kondroitin-szulfát

Ásványi anyagok:

  • Kalcium 495 mg
  • Foszfor 387 mg
  • Magnézium 200 mg
  • Mangán 1;76 mg

A Chondroitin Glucosamine az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan kiválasztott alapanyagokat tartalmaz.

Hogyan fogyaszd a BioTechUSA Chondroitine Glucosamine -et?

Fogyassz naponta 4x1 kapszulát egy pohár vízzel.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! A termék fogyasztása során ne feledkezz meg a fokozott folyadékbevitelről!

A termék fogyasztása rákfélékre; kagylókra és egyéb puhatestűekre allergiás személyeknek szigorúan tilos! A termék fogyasztása gyermekek; terhes vagy szoptató nők; valamint véralvadásgátló gyógyszert szedők számára nem ajánlott! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot!

TIPP! A rendszeres mozgás és a nyújtás is fontos szerepet tölt be mozgásszerveink karbantartásában. Napi néhány perc nyújtással sokat tehetsz ízületeidért.

Összetevők

Kalcium ortofoszforsavval alkotott sói; glükózamin-szulfát KCl (rákfélék); kapszulahéj [zselatin; fényezőanyag (sellak); savanyúságot szabályozó anyagok (ammónium-hidroxid; kálium-hidroxid); színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok)]; kondroitin-szulfát; magnézium-oxid; csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói; szilícium-dioxid); mangán-szulfát.

Tejet; tojást; glutént; szóját; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

FIGYELMEZTETÉSEK: A termék fogyasztása rákfélékre; kagylókra és egyéb puhatestűekre allergiás személyeknek szigorúan tilos! A termék fogyasztása gyermekek; terhes vagy szoptató nők; valamint véralvadásgátló gyógyszert szedők számára nem ajánlott! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot!

Hatóanyagok a napi adagban

1 adag 4 kapszula

1 doboz 15 adagot tartalmaz

Megnevezés

4 kapszula

%RVH*

Foszfor

387 mg

55%

Kalcium

495 mg

62%

Magnézium

200 mg

53%

Mangán

1;76 mg

88%

*Napi beviteli referenciaérték felnőttek esetén.

  

Egyéb aktív összetevők

4 kapszulában

Kondroitin-szulfát

400 mg

Glükózamin-szulfát

605 mg

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! Használat előtt konzultáljon orvosával! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! A termék kagylókat; rákféléket tartalmaz! A termékfogyasztása során fokozottan figyeljen oda a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre.

Allergén információ: Kagylóból származó glükozamint tartalmaz! A termék fogyasztása nem ajánlott kagylókra; rákfélékre érzékeny személyek részére!

Minőségét megőrzi (hó/év): lásd a csomagoláson jelzett hónap végéig

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten; 70% relatív páratartalom alatti; közvetlen hőtől; napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

BioTech USA Chondroitin Glucosamine - 60 kapszula

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA Chondroitin Glucosamine - 60 kapszula termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!