BioTech USA One-A-Day 50+ For Men - 30 csomag

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA One-A-Day 50+ For Men - 30 csomag 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#476458-19080010000
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA One-A-Day 50+ For Men - 30 csomag:

Miért ajánljuk a One-A-Day 50+ For Men vitamincsomagot?

  • Komplex; válogatott összetétel férfiaknak
  • Cinkkel; ami hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához
  • Kalcium L-metilfoláttal
  • 5-féle tabletta és kapszula tasakonként
    • 12-féle vitamin; 9-féle ásványi anyag tartalmú multivitamin tablettával
    • 600 mg tökmagolaj-kivonat tartalmú kapszulával
    • 825 mg L-arginint tartalmazó kapszulával; ami a nitrogén-monoxid előanyaga
    • Maca kapszulával
    • Saw Palmetto tartalmú kapszulával
  • Laktózmentes
  • 1 havi kiszerelés

KOMPLEX ÖSSZETÉTEL EGY FÉRFIAS CSOMAGBAN

A tapasztalat bölccsé tesz; de azt is tudnod kell; hogyha változásra vagy változtatásra van szükséged; akkor hol és mivel érdemes kezdened. Különböző életszakaszokban; különböző megoldásokra lehet szükséged a céljaid eléréséhez; mivel; többek között; a szervezeted vitamin- és ásványianyag-szükséglete is változik. Ezért alkottuk meg a One-A-Day 50+ For Men étrendkiegészítő csomagunkat; kifejezetten az 50 év feletti férfiak igényeihez szabva. Az életkor előrehaladtával változtatni nem könnyű; de sosem lehetetlen! Hozd vissza az életedbe az energikus mindennapokat; mozogj többet; étkezz kiegyensúlyozottan; válaszd a hozzád leginkább passzoló étrend-kiegészítőket és élvezd az egészséges életmód eredményeit!

 

FÓKUSZ; KITARTÁS ÉS FÉRFIASSÁG

A termék cinktartalma hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához; míg a termékben található jód; a cink mellett; hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához is. A termék komplex összetételéből a C-vitamin; a niacin; a riboflavin; a B6-vitamin és a B12-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

CSONTOK ÉS IZMOK

A termék C-vitamin tartalma; a normál kollagénképződés támogatása révén; továbbá D-vitamin; valamint kalcium; cink; magnézium és mangán tartalma hozzájárul az egészséges; normál csontozat fenntartásához. A termékben található kalcium és a magnézium támogatja a normál izomműködést; míg a D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.

IMMUNRENDSZER

A termékben található C-vitamin mellett az A-; D-; B6- és B12-vitaminok; valamint a cink és a szelén is hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

ANTIOXIDÁNS HATÁS

A termékben lévő E- és C-vitamin; a riboflavin (B2-vitamin); a cink; a réz; a mangán és a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

SAW PALMETTO; VAGYIS A FŰRÉSZPÁLMA

Sokféle néven ismerik; így a szabalpálma; de az amerikai törpepálma elnevezés is használatos. Kifejezetten népszerű a 40 év feletti férfiak körében.

HIDEGEN SAJTOLT TÖKMAGOLAJ

A BioTechUSA Pumpkin Seed Oil jó választás lehet azoknak; akik kedvelik az egyszerűen szedhető; kapszulás étrend-kiegészítőket; hiszen a termék 1 adagja (1 db lágyzselatin kapszula) 600 mg tökmagolajat tartalmaz. A kapszulában található tökmagolaj hidegen sajtolt tökmagból készül.

MACA

A Maca Peruban őshonos; vadon termő; tápanyagokban gazdag; gumós növény. Nem véletlen; hogy a peruiak szuperélelmiszernek is nevezik; de a ginzenghez hasonló élettani hatásai miatt akár perui ginzengként is hallhatunk róla. Alkalmazása a régmúltra nyúlik vissza; az inka harcosok például rendszeresen fogyasztották egy-egy csata előtt. Nemcsak ilyen esetekben alkalmazták; hanem különböző ételek elkészítésekor is használták; szárított; őrölt formában.

Kinek; milyen célokhoz javasoljuk a One-A-Day 50+ For Men vitamincsomagot?

  • Kifejezetten felnőtt férfiak számára készült
  • Széles hatóanyagtartalma miatt aktív életmód mellé is ajánlott
  • Fizikai munkát végzőknek; sportolóknak egyaránt

Mit tartalmaz a One-A-Day 50+ For Men vitamincsomag?

Napi adag: 1 tasak (1 db Multivitamin tabletta + 1 db Saw Palmetto kapszula + 1 db Pumpkin Seed Oil kapszula + 1 db L-Arginine kapszula + 1 db Maca kapszula)

HATÓANYAGOK / Multivitamin tabletta

Napi adag: 1 tabletta | Adagok száma a termékben: 30

 

1 tabletta

NRV* (1 tabletta)

A-vitamin

800 μg

100%

D-vitamin

5 μg

100%*

E-vitamin

13;4 mg

111%

C-vitamin

40 mg

50%

Tiamin

3 mg

272%

Riboflavin

3 mg

214%

Niacin (mint nikotinamid)

30 mg

187%

B6-vitamin

2 mg

142%

Folsav

200 μg

100%

B12-vitamin

9 μg

360%

B1iotin

15 μg

30%

Pantothenic acid

10 mg

166%

Kalcium

134 mg

16%

Foszfor

105 mg

15%

Vas

14 mg

100%

Cink

5 mg

50%

Mangán

1 mg

50%

Szelén

10 μg

18%

Króm

15 μg

37%

Molibdén

15 μg

30%

Jód

150 μg

100%

*Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén.

HATÓANYAGOK: Fűrészpálma kapszula

Napi adag: 1 kapszula | Adagok száma a termékben: 30

1 kapszula

Fűrészpálma gyümölcskivonat

- amelyből zsírsavak

321 mg

290 mg

HATÓANYAGOK: Tökmagolaj kapszula

Napi adag: 1 lágyzselatin kapszula | Adagok száma a termékben: 30

1 lágyzselatin kapszula

Tökmagolaj

600 mg

HATÓANYAGOK: L-arginin kapszula

Napi adag: 1 kapszula | Adagok száma a termékben: 30

1 kapszula

L-arginin

825 mg

HATÓANYAGOK: MACA kapszula

Napi adag: 1 kapszula | Adagok száma a termékben: 30

1 kapszula

Maca gyökérkivonat

750 mg

A One-A-Day 50+ For Men vitamincsomag az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Hogyan kell szedni a BioTechUSA One-A-Day 50+ For Men vitamin csomagot?

Felhasználási javaslat: Fogyassz naponta 1 tasakot étkezés előtt egy pohár vízzel. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

 data-mce-fragment=

Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása ismert alapbetegség; valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt!

Összetevők

Multivitamin tabletta: kalcium ortofoszforsavval alkotott sói; tömegnövelő szer (cellulózgél); vas(II)-fumarát; L-aszkorbinsav; DL-alfa-tokoferil-acetát [DL-alpha-tokoferil acetát; csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)]; bevonat {stabilizátorok [poli(vinil-alkohol)-poli(etilénglikol) ojtott kopolimer; polivinil-alkohol]; csomósodást gátló anyagok (talkum;zsírsavak mono- és digliceridjei)}; nikotinamid; cink-biszglicinát; csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói; szilícium-dioxid); kalcium-D-pantotenát; retinil-acetát [stabilizátor (gumiarábikum); retinil-acetát; antioxidáns (alfa-Tokoferol); csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)]; nátrium-molibdát; tiamin-mononitrát; mangán-szulfát; riboflavin; piridoxin-hidroklorid; nátrium-szelenit; D-vitamin készítmény [kukorica-keményítő; sűrítőanyag (gumiarábikum); csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid); antioxidánsok (nátrium-aszkorbát; tokoferolban gazdag kivonat); kolekalciferol]; cianokobalamin; kalcium-L-metil-folát; kálium-jodid; króm(III)-klorid; D-biotin.

 

Fűrészpálma kapszula: fűrészpálma (Serenoa repens) gyümölcskivonat 70%; kapszulahéj [zselatin; fényezőanyag (sellak); színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok); savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid); savanyúságot szabályozó anyag (kálium-hidroxid)]; tömegnövelő szer (cellulózgél); csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói; szilícium-dioxid).

Tökmagolaj kapszula: Hidegen sajtolt tökmagolaj 75%;kapszulahéj [zselatin; nedvesítőszer (glicerin); víz; antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat)].

L-Arginine kapszula: L-arginin-hidroklorid 85%; kapszulahéj [zselatin; fényezőanyag (sellak); színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok); savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid); savanyúságot szabályozó anyag(kálium-hidroxid)]; csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói; szilícium-dioxid).

Maca kapszula: Maca kivonat 63% [Maca (Lepidium meyenii) gyökérkivonat; maltodextrin]; tömegnövelő szer (kalcium-foszfátok); kapszulahéj [zselatin; fényezőanyag (sellak); színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok); savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid); savanyúságot szabályozó anyag (kalium-hidroxid)]; csomosodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói; szilícium-dioxid).

Tejet; tojást; glutént; szóját; földimogyorót; dióféléket; zellert; halat; rákféléket; puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

FIGYELMEZTETÉS: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása ismert alapbetegség; valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt! MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): lásd a fehér mezőben (LOT/EXP). Tárolja szorosan lezárva; hűvös; száraz helyen.

BioTech USA One-A-Day 50+ For Men - 30 csomag

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA One-A-Day 50+ For Men - 30 csomag termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!