BioTech USA Ashwagandha - 60 kapszula

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA Ashwagandha - 60 kapszula 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#475970-19061020000
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA Ashwagandha - 60 kapszula:

Miért ajánljuk a BioTechUSA Ashwagandha terméket? 

  • természetes; növényi kivonat
  • 60 napi adag 

Ashwagandha (Withania somnifera); becenevén az indiai ginzeng 

Az Ashwagandha Délkelet-Ázsiából származó gyógynövény; amelyet ősi-adaptogénként használ számos tradicionális gyógyászati irányzat. Bár nem a ginzeng-félék; hanem a burgonyafélék családjába tartozik; mégis gyakran indiai ginzengnek is nevezik; mivel az ayurvédikus gyógyászatban ugyanolyan módon alkalmazzák; mint a ginzenget a kínai gyógyászatban. Gyakran találkozhatunk még az álombogyó elnevezéssel is. 

Természetes támogatás a hétköznapok forgatagában; kapszulába zárva 

A hétköznapokban leginkább a növény gyökerét; illetve levelét használják szárított és őrölt formában; akár turmixokba; különböző pépes állagú ételekbe keverve. A BioTechUSA Ashwagandha kapszulás kiszerelésének köszönhetően könnyen fogyasztható és magunkkal vihető a nap folyamán bárhová; ráadásul már egy kapszula optimális mennyiséget tartalmaz a gyógynövényből; így akár egy havi; kúraszerű alkalmazása is könnyen kivitelezhető. 

Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Ashwagandha terméket? 

  • nőknek és férfiaknak egyaránt
  • nem csak sportolóknak 

Mit tartalmaz a BioTechUSA Ashwagandha? 

1 adagban (1 kapszula):

  • 245 mg ashwagandha gyökér kivonat
    • amelyből 3;675 mg vitanolid 

Hogyan kell szedni a BioTechUSA Ashwagandha terméket? 

Felhasználási javaslat: Fogyassz naponta 1 kapszulát étkezés előtt bő folyadékkal! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! 

Kiszerelés:  60 kapszula (60 napi adag)

FIGYELMEZTETÉS: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása 12 éves kor alatti személyek vagy terhes és szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása ismert alapbetegség; valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt!

Összetevők

tömegnövelő szer (kalcium-foszfátok); Ashwagandha kivonat 27;7% [Ashwagandha (Withania somnifera) gyökérkivonat; maltodextrin]; kapszulahéj [zselatin; fényezőanyag (sellak); színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok); savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid); savanyúságot szabályozó anyag (kálium-hidroxid)]; csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói; szilícium-dioxid).

Tejet; tojást; glutént; szóját; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült. 

Hatóanyagok

Napi adag: 1 kapszula

Adagok száma a termékben: 60

 

1 kapszulában

Ashwagandha gyökérkivonat

-amelyből vitanolid

245 mg

3;675 mg

Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a fehér mezőben (LOT/EXP). Tárolja szorosan lezárva; hűvös; száraz helyen. Felbontás után a szilikatasakot ne távolítsa el! Forgalmazó: BioTech USA Kft.; 1033 Budapest; Kiscsikós köz 11.; Magyarország. Származási hely: EU.

BioTech USA Ashwagandha - 60 kapszula

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA Ashwagandha - 60 kapszula termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!