BioTech USA Protein Muesli - 30 g

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA Protein Muesli - 30 g 0
  • BioTech USA Protein Muesli - 30 g 1
  • BioTech USA Protein Muesli - 30 g 2
  • BioTech USA Protein Muesli - 30 g 3
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#476075-20010010100
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
18 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA Protein Muesli - 30 g:

Miért ajánljuk az Protein Muesli terméket?

  • Ready-to-Eat
  • Tápláló energiaforrás
  • Fehérjeforrás
  • Élelmirostforrás
  • Tartósítószer-mentes 

Ízletes müzliszelet; megnövelt fehérjetartalommal. 

A Protein Muesli egy kiváló választás mindazok számára; akik a rohanó hétköznapok során sem szeretnének lemondani a fehérjepótlásról. A termék kiváló élelmirost- valamint fehérjeforrást biztosít; emellett vitaminokat és ásványi anyagot biztosít a szervezet számára. 

A Protein Muesli nem tartalmaz tartósítószert; emellett tökéletes alternatíva lehet; amennyiben a diéta során nassolnivalóra vágyunk. 

A müzliszeletet ízletes; szárított/aszalt gyümölcs vagy ropogós mogyoródarabok gazdagítják; így kínálva ínycsiklandó választási lehetőséget a mindennapi fehérjebevitelhez. 

Bárhol; bármikor. 

1 szelet (30 gramm):
  • 105 kcal energiatartalom
  • 2 g zsír
    • ebből 0;8 g telített zsírsavak
  • 20 g szénhidrát
    • ebből 1;8 g cukrok
    • ebből 6;6 g poliolok
  • 3 g fehérje
  • 1;7 g rost

Kiknek ajánljuk a Protein Muesli-t? 

  • fehérjeforrásként segíthet megőrizni az izomtömeget; valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
  • azoknak; akik edzés előtt vagy étkezések között fogyasztanának könnyed finomságot
  • komplex összetevőinek köszönhetően egészségtudatos nassolnivalót keresőknek 

A fehérje; mint tápanyag 

A fehérje testünk fontos építőeleme; a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás; napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés; a fogyókúra és a mindennapok során. Nagyobb a fehérjeigényünk; ha rendszeresen sportolunk; ha az izomtömegünket szeretnénk növelni; vagy ha idősödünk. 

A Protein Muesli az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz. 

FIGYELMEZTETÉS: Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Íz: sárgabarack; mogyorós; áfonyás-málnás

Kiszerelés: 30 g  

Összetevők

Sárgabarack:zabpehely 26%; édesítőszer (maltitok); aszalt sárgabarack darabok 15% (sárgabarack; antioxidáns: kén-dioxid); extrudált gabonák 15% [lisztkeverék (búza; rizs; kukorica); étkezési só]; búzapehely 6%; hidrolizált marhafehérje; nedvesítőszer (glicerin); kókuszzsír; repceolaj; emulgeálószer: lecitinek; étkezési sav (citromsav); étkezési só; aroma; kolekalciferol; pteroil-monoglutaminsav; vas-fumarát. Nyomokban dióféléket; földimogyorót; szezámmagot; tejet és tojást tartalmazhat.

Mogyorós: zabpehely 28%; édesítőszer (maltitok); extrudált gabonák 15% [lisztkeverék (búza; rizs; kukorica); zsírszegény kakaópor; étkezési só]; mogyoródarabok 8% (mogyoró; földimogyoró); búzapehely 6%; hidrolizált marhafehérje; mazsola (mazsola; napraforgóolaj); nedvesítőszer (glicerin); kókuszzsír; repceolaj; emulgeálószer: lecitinek; étkezési só; étkezési sav (citromsav); aroma; színezék (szulfitos-ammóniás karamell); kolekalciferol; pteroil-monoglutaminsav; vas-fumarát. Nyomokban dióféléket; szezámmagot; kén-dioxidot; tejet és tojást

Áfonyás-málnás: zabpehely 26%; édesítőszer (maltitok); extrudált gabonák 15% [lisztkeverék (búza; rizs; kukorica); étkezési só]; áfonya készítmény
13% (aszalt áfonya darabok 65%; ananászlé koncentrátum; napraforgóolaj); búzapehely 6%; hidrolizált marhafehérje; mazsola (mazsola; napraforgóolaj); nedvesítőszer (glicerin); kókuszzsír; málnalé koncentrátum 1%; repceolaj;
emulgeálószer: lecitinek; étkezési sav (citromsav); étkezési só; aroma; kolekalciferol; pteroil-monoglutaminsav; vas-fumarát. Nyomokban dióféléket; földimogyorót; szezámmagot; kén-dioxidot; tejet és tojást tartalmazhat. 

 

Átlagos tápérték adatok

100 g-ra

Energia

1474 kJ/351 kcal

Zsír

- amelyből telített zsírsavak

6;5 g

2;6 g

Szénhidrát

- amelyből cukrok

- amelyből poliolok

69 g

6;0 g

22 g

Rost

5;6 g

Fehérje

10 g

0;30 g

Folsav

100 μg (50%*)

D-vitamin

2;5 μg (50%*)

Vas

7 mg

*Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén.

FIGYELMEZTETÉS: Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Felhasználási javaslat: Fogyaszd egészséggel!

Tárolás: Tárolja hűvös; száraz helyen.

BioTech USA Protein Muesli - 30 g

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA Protein Muesli - 30 g termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!