BioTech USA Vitamin C 1000 Bioflavonoids - 250 tabletta

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA Vitamin C 1000 Bioflavonoids - 250 tabletta 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#476041-19036010031
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA Vitamin C 1000 Bioflavonoids - 250 tabletta:

Miért ajánljuk a Vitamin C 1000 Bioflavonoids-ot?

    • Többféle C-vitamin-forrás
    • Magas C-vitamin-tartalom
    • Gazdaságos kiszerelés
    • C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta többféle forrásból!

Könnyen adagolható c-vitamin

Ez a termék kiváló C-vitamin-kiegészítés mindenki számára; ráadásul tablettás kiszerelésének köszönhetően könnyen adagolható.

Vértezd fel az immunrendszered!

Nagyon fontos; hogy a három fő makrotápanyag (szénhidrát; fehérje; zsír) mellett a vitamin- és ásványianyag-bevitelre is odafigyeljünk; azonban csak élelmiszerekből (főként zöldségekből; gyümölcsökből) nem könnyű fedezni a szükségleteket. A Vitamin C 1000 Bioflavonoids kiváló C-vitamin-kiegészítés mindenki számára; ráadásul tablettás kiszerelésének köszönhetően könnyen adagolható. Ahogyan azt a termék neve is sugallja; 1000 mg L-aszkorbinsavat; vagyis C-vitamint tartalmaz.

Mire jó a c-vitamin? Egy örök alap csupa jó hatással.

Az összes vitamin közül a C-vitamin a legnépszerűbb – ami nem meglepő. Felsorolni is nehéz; hogy testünknek milyen sok és fontos élettani funkciójában játszik szerepet. Először is; részt vesz az immunrendszer normál működésében. Teszi ezt intenzív testmozgás alatt vagy azt követően is. Továbbá; hozzájárul a normál kollagénképződéshez; ezen keresztül pedig a normál csontozat; a porcok; a fogíny; a fogak és a bőr állapotának fenntartásához. Közreműködik még az idegrendszer normál működésében; az energiatermelő anyagcsere-folyamatokban; a normál pszichológiai funkció fenntartásában; de hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez; valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez is.

A Vitamin C 1000 Bioflavonoids az aszkorbinsav mellett egyéb hasznos hatóanyagokat is tartalmaz; mint például a csipkebogyó- és bodzavirágpor; melyek méltán híresek kiemelkedően magas C-vitamin tartalmukról. A bodza 36 mg C-vitamint; míg a csipkebogyó 426 mg C-vitamint tartalmaz 100 g-onként. (A paprika C-vitamin-tartalma 242;5 mg/100 g).

Annak érdekében; hogy fokozzuk a hatóanyag-tartalmat; értékes bioflavonoidokat tartalmazó citromhéjport is adtunk a termékhez.

Mit tartalmaz a vitamin c 1000 bioflavonoids? Lássuk a számokat!

  • 1000 mg C-vitamin
  • 30 mg csipkebogyópor
  • 4;3 mg bodzavirágpor
  • 43 mg citromhéjpor

A Vitamin C 1000 az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat

Fogyassz naponta 1 tablettát egy pohár vízzel.

Figyelmeztetések: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépd túl.

Összetevők

L-aszkorbinsav; tömegnövelő szer (cellulózgél); kukoricakeményítő; bevonat {stabilizátorok [poli(vinil-alkohol)-poli(etilénglikol) ojtott kopolimer; polivinil-alkohol]; csomósodást gátló anyagok (talkum; zsírsavak mono- és digliceridjei)}; növényi por készítmény (csipkebogyó por 1;7%; maltodextrin; bodzavirág por 0;24%); citromhéj por 2;4%; csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói; szilícium-dioxid).

 

Tejet; tojást; glutént; szóját; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Hatóanyag táblázat

A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot!

Hatóanyagok: napi adag: 1 tabletta; adagok száma a csomagolásban: 30 (30 tabletta) / 100 (100 tabletta) / 250 (250 tabletta)

1 tabletta

NRV* (1 tabletta)

C-vitamin

1000 mg

1250%

Csipkebogyó por

30 mg

**

Bodzavirág por

4;3 mg

**

Citromhéj por készítmény

43 mg

**

*Napi beviteli referencia érték felnőttek számára. ** NRV érték nincs meghatározva.

 

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI: (nap/hó/év): lásd a fehér mezőben (LOT/EXP).

TÁROLÁS: Szorosan lezárva; száraz; hűvös helyen tárolandó.

BioTech USA Vitamin C 1000 Bioflavonoids - 250 tabletta

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA Vitamin C 1000 Bioflavonoids - 250 tabletta termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!