BioTech USA Black Blood Shot - 60 ml ampulla

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA Black Blood Shot - 60 ml ampulla 0
  • BioTech USA Black Blood Shot - 60 ml ampulla 1
  • BioTech USA Black Blood Shot - 60 ml ampulla 2
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#476295-15023010200
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA Black Blood Shot - 60 ml ampulla:

Miért ajánljuk a BioTechUSA Black Blood Shot-ot?

  • Azonnal fogyasztható
  • 5 aktív hatóanyagot tartalmaz
  • 1500 mg béta-alanin-nal adagonként
  • Taurinnal; L-tirozinnal és zöldtea-levél kivonatával a szinergiáért
  • 200 mg koffeinnel adagonként
  • Praktikus; ampullás kiszerelés
  • Cukormentes

BŐVEBBEN A BLACK BLOOD SHOT AKTÍV HATÓANYAGAIRÓL

A Black Blood név nem ismeretlen az extrém igényekkel rendelkező; és edzés előtti készítményeket használók között! A Black Blood Shot egy új ampullás formula; amely edzések előtt és az edzések során azonnal fogyasztható! A termék 5 aktív hatóanyaggal rendelkezik; amelyek összeválogatásakor nemcsak a dózisra; hanem a szinergia elvének kihasználására is figyeltünk.

VEGYÜK IS SORBA AZ ÖSSZETEVŐKET!

Először is bemutatkoznak a “mesterhármas” összetevők; amik mindegyike mára már szinte kihagyhatatlanná vált az edzés előtti formulákból! A mesterhármas tagjai a Béta-alanin; ami a karnozin peptid alkotóeleme; a taurin; ami ismert neurotranszmitter (ingerületátvivő vegyület); továbbá a koffein egyik legjobb „barátja” is. Ezek mellett pedig az L-tirozint sem hagyhattuk ki a termékből; ami egy feltételesen esszenciális aminosav; és akár önmagában is megállja a helyét; hát még csapatban!

Mindenképp meg kell említeni a zöldtealevél-kivonatot; 80%-os polifenol tartalommal; az pedig; hogy adagonként 200 mg koffeint is tartalmaz szinte garantálja a termék sikerét!

Hidd el; ezek a hatóanyagok mindig képesek megdobni a motivációdat; és együtt biztosítanak arról; hogy nem fogsz csalódni a Black Blood névben!

Mit tartalmaz a BioTechUSA Black Blood Shot?

1 adagban (30 ml):

  • 1500 mg Beta-alanin
  • 900 mg taurin
  • 75 mg L-tirozin
  • 200 mg koffein
  • 20 mg zöld tea levélkivonat
    • ebből 16 mg polifenolok

Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Black Blood Shot-ot?

  • Testépítőknek
  • Küzdősportolóknak
  • Akik extra motivációra vágynak
  • Akik ízesített; azonnal fogyasztható készítményt keresnek

Ismerd meg a Black Series többi tagját is!

Edzésterv alapján formálod a tested; a mozgáshoz igazítod az étrended és tudatosan használod az étrend-kiegészítőket is? Azaz a tökéletességre gyúrsz? Jól haladsz; de az eredmény még nem az igazi? Akkor a Black Series tagjai csak rád várnak! A termékcsaládban egyaránt megtalálható edzés előtti formula; tesztoszteronszint-optimalizáló; termogén formula és fehérjepor is; hogy minden helyzetben legyen mihez nyúlnod! Ismerd meg a Black Series tagjait és ne érd be kevesebbel!

A Black Blood Shot az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Hogyan kell fogyasztani a BioTechUSA Black Blood Shot ampullát?

Fogyassz naponta egy ampullát két adagban; egy adagot (30 ml = 1/2 ampulla) edzés előtt 15 perccel; majd a második adagot edzés alatt! Fogyasztás előtt jól rázd fel!

Figyelmeztetések

Magas koffeintartalom (200 mg koffein/adag [30 ml]; 667 mg koffein/100 ml termék). Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Más; zöldteát tartalmazó termékekkel nem fogyasztható egy napon. Az EGCG (epigallokatekin-3-gallát) napi fogyasztása nem érheti el; illetve nem lépheti túl a napi 800 mg-ot. Fogyasztása ismert alapbetegség; valamint gyógyszerszedés; magas vérnyomás és koffeinérzékenység esetén; továbbá gyermekek; terhes vagy szoptató nők számára nem javasolt! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold!

Összetevők

pink grapefruit: ivóvíz; béta-alanin; taurin; édesítőszerek (szorbit; Aceszulfám K; szukralóz); étkezési sav (citromsav); koffein 0;67%; sűrítőanyagok (cellulózgumi; xantángumi; guargumi); L-tirozin; tartósítószer (szorbinsav); zöld tea (Camellia sinensis) levélkivonat 0;07%; aroma; színezék (kármin).

lemonade: ivóvíz; béta-alanin; taurin; édesítőszerek (szorbit; Aceszulfám K; szukralóz); étkezési sav (citromsav); koffein 0;67%; sűrítőanyagok (cellulózgumi; xantángumi; guargumi); L-tirozin; tartósítószer (szorbinsav); zöld tea (Camellia sinensis) levélkivonat 0;07%; aroma.
FIGYELMEZTETÉSEK: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot! Magas koffeintartalmú [400 mg koffein/60 ml; (667 mg koffein/100 ml termék)]. Más; zöldteát tartalmazó termékekkel nem fogyasztható egy napon. Az EGCG (epigallokatekin-3-gallát) napi fogyasztása nem érheti el; illetve nem lépheti túl a napi 800 mg-ot.  Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. Szívbetegségben; magas vérnyomásban vagy koffeinérzékenységben szenvedők számára nem ajánlott! A termék fogyasztása ismert alapbetegség; valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt!

HATÓANYAGOK 

1 adag: 30 ml 

Napi adag: 2 adag (60 ml) 

Adagok száma a termékben: 2 

 

30 ml 

60 ml 

Béta-alanin 

1500 mg 

3000 mg 

Taurin 

900 mg 

1800 mg 

Koffein 

200 mg 

400 mg 

L-tirozin 

75 mg 

150 mg 

zöld tea levélkivonat 

20 mg 

40 mg 

–amelyből polifenolok 

16 mg 

32 mg 

Cukormentes: ≤0;5 g cukor/100 ml termék. 

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év):

lásd a csomagolás hátoldalán a fehér mezőben (LOT/EXP). Tárolás: Tárolja hűvös; száraz helyen. Felbontás után fogyassza el 1 napon belül. Ne fagyassza le! Forgalmazó: BioTech USA Kft.; 1033 Budapest; Huszti út 60.; Magyarország. Származási hely:EU ND200402-v2-200323ML

Nettó térfogat:60 ml

BioTech USA Black Blood Shot - 60 ml ampulla

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA Black Blood Shot - 60 ml ampulla termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!