BioTech USA Valentines King Wave Compact Shaker - 500 ml Fekete füst

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA Valentines King Wave Compact Shaker  - 500 ml Fekete füst 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#476289-24089917
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA Valentines King Wave Compact Shaker - 500 ml Fekete füst:

Motiváld és mutasd meg; hogy mennyire büszke vagy rá

A tökéletes Valentin-napi ajándékot keresed; de a szívecskés maciknál és bögréknél valami különlegesebbre gondoltál? Ha a párod vagy a kiszemelted az edzés megszállottja; fehérje shake nélkül pedig nem telhet el egy napja sem; akkor ne is keress tovább; megtaláltad a legjobb Valentin-napi meglepetést! Limitált kiadású shakereinkkel nem nyúlhatsz mellé!

A Valentines Queen Shaker igazi csajos darab; egyedi “I like the way you squat” felirattal; opálfehér színben; míg a Valentines King Shaker-t az igazán elszánt férfiaknak alkottuk meg; “I like the way you lift” felirattal; fekete-füst színben. Így egyszerre adhatsz egy egyedi és motiváló ajándékot a párodnak; amivel biztos; hogy meg fog jönni a kedve az edzésekhez!

Mindenhogy jó; de a legjobb párban!

A Valentines Queen és King Shaker páros ajándéknak is szuper választás; amivel megmutathatjátok; hogy ti vagytok a legfittebb pár a környezetetekben! Ha pedig világgá kürtölnétek; hogy nemcsak egymás; hanem az edzés szerelmesei is vagytok; akkor ne felejtsétek el használni a #youaremyqueen; #youaremyking és a #BioTechUSA hashtageket!

Kompakt társ a mindennapokra

Shakereink 100% BPA- és DEHP-mentes műanyagból készülnek; egyedi wave designnal; 500 ml-es űrtartalommal. A szivárgásmentes tetőnek és kupaknak köszönhetően bátran magaddal viheted az edzőtáskádban vagy akár az autód ülésén!

BioTech USA Valentines King Wave Compact Shaker - 500 ml Fekete füst

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA Valentines King Wave Compact Shaker - 500 ml Fekete füst termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!