BioTech USA Arthro Forte Pack - 30 csomag

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA Arthro Forte Pack - 30 csomag 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#476021-18003000050
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA Arthro Forte Pack - 30 csomag:

Miért ajánljuk a BioTechUSA Arthro Forte Pack-ot?

  • Csontok és porcok funkciójának támogatásáért1
  • A normál kötőszövet-képződésért2
  • Antioxidánsokkal3
  • ChondrActiv® hidrolizált porcporra
  • K2VITAL® formulával
  • Glükózaminnal; kondroitinnal és MSM-me
  • Tojáshéj membrán porral és omega-3-mal
  • 13-féle növényi kivonattal és bromelain enzimmel

Megújult összetétel

A korábbi termékünk új névvel és frissített összetétellel; védjeggyel védett formulák és egyéb aktív hatóanyagok hozzáadásával frissült.

Az összetevők között szerepel a glükózamin - kondroitin - MSM trió; továbbá azok a vitaminok és ásványi anyagok; amelyek valamilyen formában fontos szerepet töltenek be a csontok; porcok felépítésében és működésében.

1Az Arthro Forte tablettában található C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok; a csontozat; az erek és a fogíny normál állapotának fenntartásához. A termékben található D-vitamin az egészséges csontozat fenntartásához járul hozzá míg a cink; a mangán és a K-vitamin pedig hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához; ezen kívül

2a mangán a normál kötőszövet-képződéshez is. A K2VITAL® formulának köszönhetően a K-vitamin menakinon formában van jelen a termékben.

3A 30 összetevőből a C-; E-vitamin; illetve a szelén; cink és mangán a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez is hozzájárul.

A lista folytatódik…

A fent említett vitaminok és ásványi anyagok mellett a II-es típusú kollagént; hialuronsavat és kondroitin-szulfátot is tartalmazó ChondrActiv® formula; továbbá a tojáshéjmembrán por és omega-3 zsírsavakat hordozó halolaj is megtalálható az Arthro Forte Pack-ban.

A növényi hatóanyagok

Az aktív hatóanyagtartalomnak része a növényi kivonatok is. Névszerint a panax ginzeng; a körömvirág; az indiai tömjénfa; a gyömbér; a lucerna; az ártéri japánkeserűfű és a bíbor kasvirág (echinacea) extraktumai. Ezeken felül még kurkuma; szőlő; ördögcsáklya; paradicsom; keserűnarancs és fekete bors (bioPerine®) kivonatait is a formulában tudhatjuk. Tetejébe nem csak kivonatok; hanem az ananászból származó bromelain fehérje bontó enzim is fontos eleme a komplex összetételnek.

Tudj meg többet a BioTechUSA Arthro Forte portfóliónk többi tagjáról is!

Hogyan; mikor; kinek ajánljuk BioTechUSA Arthro Forte Pack-ot?

  • Aktív életet élő hölgyeknek és uraknak is.
  • Azoknak is akik ülő munkát végeznek
  • Változatos étrend mellé
  • Azoknak; akik a több komponensű összetevőket külön kapszulában és tablettában keresik.

Mit tartalmaz a BioTechUSA Arthro Forte Pack?

GLUCOSAMINE PLUS TABLETTA

Napi adag: 3 tabletta; adagok száma a termékben: 30

3 tabletta

*NRV%

glükózamin-szulfát

1000 mg

**

2kondroitin szulfát

988 mg

**

metil-szulfonil-metán (MSM)

1000 mg

**

2hialuronsav

99 mg

**

*Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén. **NRV érték nincs meghatározva

ARTHRO MULTI

(Napi adag: 1 tabletta; adagok száma a termékben: 30)

1 tabletta

*NRV%

ChondrActiv® hidrolizált porcpor

- amelyből II-es típusú kollagén

100 mg

55 mg

**

**

2kondroitin-szulfát

12 mg

**

2hialuronsav

1 mg

**

alfa-linolénsav (Linum usitatissimum-ból)

50 mg

**

2C-vitamin

140 mg

175%

2E-vitamin

15 mg

125%

D-vitamin

5;0 μg

100%

K2VITAL® K2-vitamin

25 μg

33%

Cink

5;0 mg

50%

Mangán

0;5 mg

25%

Szelén

45 μg

82%

boswellinsav (Boswellia serrata-ból)

50 mg

**

bromelain (Ananas comosus-ból)

100 mg

**

likopin (Lycopersicon esculentum-ból)

0;5 mg

**

lutein (Calendula officinalis-ból)

0;5 mg

**

ginzenozidok (Panax ginseng-ból)

7;5 mg

**

gingerol (Zingiber officinale-ból)

10 mg

**

kurkumin (Curcuma longa-ból)

100 mg

**

csalánlevél kivonat

50 mg

**

harpagozidok (Harpagophytum procumbens-ból)

1;0 mg

**

polifenolok (Echinacea purpurea-ból)

0;8 mg

**

heszperidin (Citrus aurantium-ból)

8 mg

**

proantocianidinek (Vitis vinifera-ból)

5 mg

**

BioPerine® fekete bors gyümölcskivonat

1;5 mg

**

rezveratrol (Polygonum cuspidatum-ból)

0;7 mg

**

*Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén. **NRV érték nincs meghatározva.

EGGSHELL MEMBRANE

(Napi adag: 1 kapszula; adagok száma a termékben: 30)

1 kapszula

*NRV%

tojáshéj membrán por

550 mg

**

2C-vitamin

40 mg

50%

*Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén. **NRV érték nincs meghatározva.

OMEGA-3

(Napi adag: 1 lágyzselatin kapszula; adagok száma a termékben: 30)

1 lágyzselatin kapszula

*NRV%

halolaj

- amelyből Omega-3

- amelyből eikozapentaénsav (EPA)

500 mg

400 mg

200 mg

**

**

**

dokozahexaénsav (DHA)

150 mg

**

2E-vitamin

1 mg

8%

*Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén. **NRV érték nincs meghatározva.

2Összmennyiség a napi adagban (1 tasak): kondroitin-szulfát 1000 mg (***); hialuronsav 100 mg (***); C-vitamin 180 mg (225%**); E-vitamin 16 mg (133%**)

Hogyan fogyaszd a BioTechUSA Arthro Forte Pack-ot?

Fogyassz napi egy csomaggal (6 db kapszula/tabletta) egy pohár vízzel étkezés előtt! A készítmény alkalmazása közben ügyelni kell a megfelelő folyadékbevitelre! Ne fogyaszd üres gyomorra és ajánlott 3 hónapig; folyamatosan alkalmazni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása ismert alapbetegség; valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt. A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold! A termék fogyasztása 18 éves kor alatt és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott!

TIPP! A rendszeres mozgás és a nyújtás is fontos szerepet tölt be mozgásszerveink karbantartásában. Napi néhány perc nyújtással sokat tehetsz ízületeidért.

Összetétel

GLUCOSAMINE PLUS TABLETTA - Összetevők: glükózamin-szulfát-kálium-klorid (rákfélék) 27%; tömegnövelő szer (cellulózgél); kondroitin-szulfát 22%; MSM [metil-szulfonil-metán; csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)] 20%; bevonat {stabilizátorok [poli(vinil-alkohol)-poli(etilénglikol) ojtott kopolimer; polivinil-alkohol]; csomósodást gátló anyagok (talkum; zsírsavak mono- és digliceridjei)}; hialuronsav 2;2%; csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói; szilícium-dioxid).

ARTHRO MULTI TABLETTA: - Összetevők: tömegnövelő szer (cellulózgél); lenmag (Linum usitatissimum) olajpor 10%; gyömbér kivonat készítmény [gyömbér (Zingiber officinale) rizómakivonat; maltodextrin] 9;1%; bromelain ananászból kivonva (1200 GDU/g) 7;6%; L-aszkorbinsav; kurkuma (Curcuma longa) rizómakivonat 5;4%; ChondrActiv® hidrolizált porcpor 4;6%; indiai tömjénfa (Boswellia serrata) gyantakivonat 3;5%; bevonat {stabilizátorok [poli(vinil-alkohol)-poli(etilénglikol) ojtott kopolimer; polivinil-alkohol]; csomósodást gátló anyagok (talkum; zsírsavak mono- és digliceridjei); színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok)}; csalán (Urtica dioica) levélkivonat 2;3%; DL-alfa-tokoferil-acetát készítmény [DL-alpha-tokoferil acetát; csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)]; koreai ginzeng (Panax ginseng) gyökér kivonat 1;7%; cink-biszglicinát; ördögcsáklya (Harpagophytum procumbens) gyökérkivonat 1;1%; bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) növénykivonat 0;9%; csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnézium sói; szilícium-dioxid); likopin (Lycopersicon esculentum gyümölcskivonatból) 0;5%; lutein (Calendula officinalis virágkivonatból) 0;5%; nátrium-szelenit; heszperidin (Citrus aurantium gyümölcskivonatból) 0;4%; szőlő (Vitis vinifera) magkivonat 0;2%; K2VITAL® menakinon 0;1%; kolekalciferol készítmény [kukorica-keményítő; sűrítőanyag (gumiarábikum); csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid); antioxidánsok (nátrium-aszkorbát; tokoferolban gazdag kivonat); kolekalciferol]; mangán-szulfát; BioPerine® fekete bors (Piper nigrum) terméskivonat 0;1%; japán keserűfű (Polygonum cuspidatum) gyökérkivonat 0;03%.

OMEGA-3 LÁGYZSELATIN KAPSZULA - Összetevők: halolaj készítmény 70% {halolaj [56% Omega-3 (28% EPA; 21% DHA)]; antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat)}; kapszulahéj [zselatin; nedvesítőszer (glicerin); ivóvíz]; DL-alfa- tokoferol.

EGGSHELL MEMBRANE KAPSZULA: - Összetevők: tojáshéj membrán por 69%; kapszulahéj [zselatin; fényezőanyag (sellak); színezék (vas-oxidok és hidroxidok); savanyúságot szabályozó anyagok (ammónium-hidroxid; kálium-hidroxid)]; L-aszkorbinsav; tömegnövelő szer (cellulózgél); csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói; szilícium-dioxid).

Tejet; tojást; glutént; szóját; földimogyorót; dióféléket; zellert; halat; rákféléket; puhatestűeket és kén-dioxidot feldolgozó üzemben készült.

Figyelmeztetés: Fogyasztása rákfélékre; kagylókra és egyéb puhatestűekre allergiás személyeknek nem ajánlott! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot! A termék fogyasztása ismert alapbetegség; valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt! Fogyasztása terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott!

Tárolás: Szorosan lezárva; száraz; hűvös helyen tárolandó.

BioTech USA Arthro Forte Pack - 30 csomag

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA Arthro Forte Pack - 30 csomag termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!