BioTech USA EAA ZERO - 350 g ízesítetlen

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA EAA ZERO - 350 g ízesítetlen 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#476482-12036020000
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA EAA ZERO - 350 g ízesítetlen:

Miért ajánljuk az EAA Zerót?

  • 7160 mg esszenciális aminosav-tartalom
  • A WHO által javasolt esszenciális aminosavarány1
  • Közel 1:1 Glutamin- és BCAA-arány
  • Cukormentes*
  • Gluténmentes**

*Cukormentes: <0;5 g/100 ml fogyasztásra kész italban.
**Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.

1A termékben lévő esszenciális aminosavak egymáshoz viszonyított aránya követi az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlását. (Fehérje- és aminosav-szükségletek az emberi táplálkozásban - Jelentés a WHO/FAO/UNU szakértői konzultációjáról.)

Mik azok az esszenciális aminosavak?

Az esszenciális aminosavak – ahogyan az elnevezésből is adódik – nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára; mivel ezeket a szervezet nem; vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani. Ezért is különösen fontos; hogy étkezéssel külső forrásból biztosítsuk bevitelüket; lehetőség szerint optimális mennyiségben és arányban.

Miért szuper döntés az EAA Zero?

Mint minden egyes BioTechUSA termék esetében; az EAA Zero-nál is a legjobb összetétel megalkotására törekedtünk. Ennek megfelelően az EAA Zero-ban található esszenciális aminosavak a WHO által meghatározott optimális arányban vannak jelen.

Miért lett még jobb az új EAA Zero?

Mert a termék megújításánál már nemcsak a megfelelő arány elérésére; hanem a komplex összetétel megalkotására is törekedtünk. Így amellett; hogy immár az összes esszenciális aminosavat tartalmazza; glutamin hozzáadásával még tovább emeltük az izomépítéshez szükséges aminosavak mennyiségét.

Fogyasztható-e az EAA Zero fogyókúra idején?

Az EAA Zero által nyújtott egyedi aminosav-kombinációt a diétád alatt is nyugodt szívvel kortyolhatod; ugyanis a termék cukormentes*! Frissítő citrom és kékszőlő ízben fogyaszthatod a kimerítő edzések előtt vagy akár közben is.

Mit tartalmaz az EAA Zero? Lássuk a számokat!

Napi adag: 14 g / Adagok száma a termékben: 25

Hatóanyagok

14 g-ban

L-glutamin

3580 mg

L-leucin

1560 mg

L-lizin

1200 mg

L-valin

1040 mg

L-fenilalanin

1000 mg

L-izoleucin

800 mg

L-treonin

600 mg

L-metionin

400 mg

L-hisztidin

400 mg

L-triptofán

160 mg.

További esszenciális aminosavak

A BCAA tartalom mellett a termékben megtalálható a többi esszenciális aminosav is; illetve ezeken felül glutamint is tartalmaz.

A termék egyetlen adagja lefedi egy 80 kg-os felnőtt napi - a WHO ajánlása szerinti - esszenciális aminosav-szükségletének a felét. (Fehérje- és aminosav-szükségletek az emberi táplálkozásban - Jelentés a WHO/FAO/UNU szakértői konzultációjáról.). 

Az EAA Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.  

Felhasználási javaslat

Keverj el 1 adag (14 g = 2 púpozott adagolókanál = 1 púpozott evőkanál) port 400 ml vízzel. Fogyassz egy adagot 15 perccel edzés előtt. Pihenőnapokon fogyassz egy adagot két étkezés között.

Figyelmeztetések: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold.

Összetevők

Instant L-leucin (L-leucin; emulgeálószer: lecitinek) (21;4%); L-lizin hidroklorid (19;5%); L-valin (13;5%); L-fenilalanin (13%); L-izoleucin (10;4%); L-treonin (7;8%); L-hisztidin hidroklorid (7%); L-metionin (5;2%); L-triptofán (2;1%).

Tejet; tojást; glutént; szóját; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

BioTech USA EAA ZERO - 350 g ízesítetlen

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA EAA ZERO - 350 g ízesítetlen termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!