BioTech USA BCAA 8:1:1 ZERO - 250 g

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA BCAA 8:1:1 ZERO - 250 g 0
  • BioTech USA BCAA 8:1:1 ZERO - 250 g 1
  • BioTech USA BCAA 8:1:1 ZERO - 250 g 2
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#476015-12032010400
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA BCAA 8:1:1 ZERO - 250 g:

Leucin és ízgazdag BCAA

  • 8:1:1 arányú leucin; izoleucin és valin tartalom
  • cukormentes
  • Biztonságos és doppingmentes

Mit tartalmaz a BioTechUSA BCAA 8:1:1 ZERO?

1 adagban (7;5 g):

  • 4430 mg L-leucin
  • 555 mg L-izoleucin
  • 555 mg L-valin

A BCAA-k az emberi szervezet számára esszenciális; 9 aminosav közé tartoznak; ami azt jelenti; hogy a test nem képes produkálni; előállítani; csak táplálékkal vagy táplálék-kiegészítőkkel juthatunk ezekhez a nagyon fontos tápanyagokhoz. A BioTechUSA BCAA 8:1:1 terméke; a fehérjeépítő aminosavak közül a szervezetben elsőként felhasznált aminosav; a leucin megnövelt mennyiséget tartalmazza.

Kiknek ajánljuk a BCAA 8:1:1 Zero-t?

  • akiknek fontos a megfelelő testkompozíció (magas izomtömeg; alacsony testzsír)
  • akik szálkás izomtömeget növelnek
  • akik az átlagosnál nagyobb izomtömeggel rendelkeznek
  • akik rendszeresen edzenek
  • túledzettség megelőzésére
  • akik cukormentes terméket keresnek
  • akik az ízesített por formulákat kedvelik
  • hölgyeknek és uraknak egyaránt

Miért hasznosak az aminosavak?

Az aminosavak az emberi testben mindenhol megtalálható alapvető tápanyagaink egyikének; a fehérjéknek az alkotóelemei. Az aminosavak közül vannak olyanok; amelyeket képes előállítani az emberi szervezet  (nem esszenciális aminosavak); míg a másik csoportba tartozó aminosavakat  (esszenciális aminosavak) a táplálékkal kell bevinnünk. A fehérjék szerkezetének kialakításában a sokféle aminosavból mindösszesen 20 vesz részt.  Az aminosavak elengedhetetlenek a szervezet valamennyi funkciójának működéséhez; mint például az emésztés; a májműködés vagy a sebgyógyulás. Az aminosavak karbantartják a bőrt; az ínszalagokat; az izmokat; az inakat; a belső szerveket; a mirigyeket; a hajat és a körmöket. Továbbá szerepet játszanak a hormonok és az ingerületátvivő vegyületek és enzimek termelésében. Mindezeken felül közvetlen energiaforrásként is szerepet játszanak.

Az ízesített BCAA 8:1:1 Zero az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Íz: kóla; kékmálna; barackos ice tea

Kiszerelés: 250 g (33 adag)

Felhasználási javaslat

Keverjünk el egy adagot (7;5 g = 3 adagoló kanálnyi) 250 ml vízben; fogyasszuk az edzés előtt és/vagy edzés után közvetlenül.

Összetevők

Kék málna ízű: 59;6% instant L-leucin (L-leucin; emulgeálószer: lecitinek; maltodextrin); aromák; tömegnövelő szer (polidextróz); 7;4% L-izoleucin; 7;4% L-valin; étkezési sav (citromsav); édesítőszer (szukralóz); étkezési só; színezék (indigotin).
Barackos ice tea ízű: 59;6% instant L-leucin (L-leucin; emulgeálószer: lecitinek; maltodextrin); aromák; 7;4% L-izoleucin; 7;4% L-valin; étkezési sav (citromsav); tömegnövelő szer (polidextróz); fekete tea (Camellia sinensis) levél kivonat; édesítőszer (szukralóz); étkezési só.
Kóla ízű: 59;6% instant L-leucin (L-leucin; emulgeálószer: lecitinek; maltodextrin); aromák; étkezési sav (citromsav); 7;4% L-izoleucin; 7;4% L-valin; színezék (ammóniás karamell); édesítőszer (szukralóz); étkezési só.
Tejet; tojást; glutént; szóját; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

FIGYELMEZTETÉS: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot!

Hatóanyagok

1 adag: 7;5 g

Adagok száma a termékben: 33

Napi adag: 2 adag (15g)

15 g-ban

BCAA-k

11 g

- amelyből L-leucin

8;8 g

                  L-izoleucin

1;1 g

                  L-valin

1;1 g

A cukormentes állítás a fogyasztásra kész italra vonatkozik.
Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): Lásd a fehér mezőben (LOT/EXP). TÁROLÁS: Tárolja szorosan lezárva; hűvös; száraz helyen. Felbontás után a szilika tasakot ne távolítsa el!

BioTech USA BCAA 8:1:1 ZERO - 250 g

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA BCAA 8:1:1 ZERO - 250 g termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!