BioTech USA Iso Whey Zero prémium fehérje - 500 g pekándió

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA Iso Whey Zero prémium fehérje - 500 g pekándió 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#476311-10002033230
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
18 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA Iso Whey Zero prémium fehérje - 500 g pekándió:

Miért ajánljuk az Iso Whey Zerót?

  • Native Whey Isolate alapanyag
  • Kiemelkedő fehérjetartalom
  • Hozzáadott aminosavakkal: L-glutamin és BCAA
  • Gyors és könnyű felszívódás
  • Cukor-; laktóz- és gluténmentes***
  • Pálmaolajmentes
  • Tartósítószer-mentes
  • Aszpartám-mentes

***Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően. 

A Native Whey előállítása - teljesítményed az alapanyagoknál kezdődik!

Native Whey Protein Isolate-ünket közvetlenül friss tejből állítják elő; pasztörizálást követően; alacsony hőmérsékleten végzett mikro- és ultraszűréssel; majd speciális szárítókamrában történik a porítás. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a fehérjestruktúra megőrzi teljesebb formáját; illetve immunoglobulinban (antitest) és laktoferrinben (immunrendszer része) gazdag marad.

Kiknek ajánljuk az Iso Whey Zerót?

Kiemelkedő fehérjetartalma miatt kiváló választás azoknak; akik aktívan sportolnak és mindent megtesznek a feszes test érdekében; ugyanakkor remek alternatíva lehet a fogyókúrázóknak is; étrendjük összeállítása során. Továbbá ajánljuk mindenkinek; akik nem csak egészség tudatosak; de műanyag felhasználásuk csökkentésére is figyelnek!

Mit tartalmaz az Iso Whey Zero? Lássuk a számokat!

1 adagban (25 g):

  • 93 kcal
  • 21 g fehérje
  • ebből 4;5 g BCAA

Miért szükséges fehérjét fogyasztanod?

A fehérje testünk fontos építőeleme; a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés; a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk; ha rendszeresen sportolunk; ha az izomtömegünket szeretnénk növelni; vagy ha idősödünk.

Miért válassz fehérje kiegészítőt?

A fehérjebevitel gyors; praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása; csak fehérjepor; shaker és némi víz kell hozzá. A fehérjeporok készülhetnek tejből; lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc); közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam). Az Iso Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Miből készülnek a fehérjeporok?

A fehérjeporok készülhetnek tejből; lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc); közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).

Mi a laktózintolerancia?

A laktóz; vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát; mely a tej szárazanyag-tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk; ezért gyakran előfordul; hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet; ilyenkor laktózintolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktózérzékeny.

Az Iso Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Íz: pekándiós

Kiszerelés: 500 g zacskó (20 adag)

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Keverj el keverőpalackban 1 adag (25 g = 1 adagolókanál a felső jelzésig töltve = 2 púpos evőkanál) port 200 ml vagy 350 ml** vízzel. (**Maximális hígítás esetén; a fogyasztásra kész termék laktózmentes.) Edzésnapokon fogyassz 1 adagot reggel és 1 adagot közvetlenül edzés után; pihenőnapokon 1 adagot reggel és egy adagot délután.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot.

FIGYELMEZTETÉS: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! 

Összetevők

tejsavófehérje izolátum 84% [tejsavófehérje izolátum; emulgeálószer: lecitinek (szója)]; aromák; L-glutamin 5%; krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír; sovány tejpor; emulgeálószerek (E471; E472a); glükózszirup; szacharóz; tejfehérje; stabilizátor (kálium-foszfátok); csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)]; sűrítőanyag (karragén); emulgeálószer: lecitinek (szója); étkezési só; színezék (ammóniás karamell); csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid); L-leucin 0;2%; édesítőszer (szukralóz); L-izoleucin0;1%; L-valin 0;1%.

Tejet; tojást; szóját; földimogyorót; rákféléket; halat; puhatestűeket; kén-dioxidot és diófélékettartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Átlagos tápérték adatok I1 adag: 25 g I Adagok száma a termékben: 20 (500 g);  I Napi adag: 50 g (2x25 g)

 

100 g

RI* (100 g)

25 g

50 g

Energia

1608 kJ/

379 kcal

19%

402 kJ/

95 kcal

804 kJ/

190 kcal

Zsír

2;8 g

4%

0;7 g

1;4 g

-amelyből telített zsírsavak

1;4

7%

0;4 g

0;8 g

Szénhidrát

8;1 g

3%

2;0 g

4;0 g

-amelyből cukrok

2;8 g

3%

0;7 g

1;4 g

Fehérje

80 g

160%

20 g

40 g

1;7 g

28%

0;42 g

0;84 g

* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).

Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.  

Átlagos aminosav-tartalom 1 adagban (25g): Esszenciális aminosavak (Valin•; Izoleucin•; Leucin•; Hisztidin; Lizin; Metionin; Fenilalanin; Treonin; Triptofán): 9448 mg. Feltételesen esszenciális aminosavak (Tirozin; Arginin; Cisztein; Prolin; Glutamin & Glutaminsav): 7144 mg. Nem esszenciális aminosavak (Alanin; Aszparaginsav; Glicin; Szerin): 4408 mg. •Összes BCAA: 4489 mg.

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): lásd a fehér mezőben (LOT/EXP). 

TÁROLÁS: Szorosan lezárva; hűvös; száraz helyen.

BioTech USA Iso Whey Zero prémium fehérje - 500 g pekándió

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA Iso Whey Zero prémium fehérje - 500 g pekándió termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!