BioTech USA Fiber Complex - 120 tabletta

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA Fiber Complex - 120 tabletta 0
  • BioTech USA Fiber Complex - 120 tabletta 1
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#476016-16017010000
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA Fiber Complex - 120 tabletta:

Fiber Complex

  • Adagonként 2700 mg élelmi rost
  • Hozzáadott krómmal
  • Gyümölcsös ízesítésű rágótabletta

Harc a kilókkal

Legyen szó fiatalról vagy idősebbről; szingliről vagy kapcsolatban élőről; szendéről vagy szexbombáról; átlagosról vagy szupermodellről; nem létezik olyan nőnemű lény a Földön; aki minden porcikájával elégedett lenne; sőt! A hölgyek vágyainak középpontjában pedig legtöbbször a fogyás áll.

A genetikát nyilván nem tudjuk megváltoztatni; de ha az akarat teljesítménnyel párosul; úgy bárki képes változtatni az alakján; Te is! A változás azonban egy életmód eredménye; melynek alappillérei a megfelelő táplálkozás és a rendszeres mozgás. A maximális hatékonyság érdekében érdemes igénybe venned testsúly-kontroll formulák segítségét. Ezek a megfelelő étrend és edzésmunka mellett segítik a nagyobb kalória-felhasználást és a zsírból történő energianyerést. 

Harapj rá a rostra!

Fiber Complex egy vízben oldódó élelmi rostot (inulint) és krómot tartalmazó rágótabletta. Fogyasztása nem jelent érdemi kalóriabevitelt; így nyugodt szívvel és tiszta lelkiismerettel fogyaszthatod; amikor rád tör az éhség a diéta; fogyókúra során. 

A rostok szerepe az étrendben

Jó ideje tudjuk; hogy az egészség megőrzésének alapvető feltétele a minőségi táplálkozás; hiszen nagyon is igaz a mondás; az vagy; amit megeszel! Egészségünk megőrzésében nagy fontossággal bírnak az élelmi rostok. A rosthiányos táplálkozás számos betegség kialakulásában veszélyeztető tényezőként szerepelhet. Az élelmi rostok ellenállnak az emberi emésztőenzimeknek; melyek nem képesek felszívódásra alkalmas kisebb egységekre bontani a rostokat. Megkülönböztetünk oldható és oldhatatlan rostokat. Fontos szerepük van a vér koleszterinszintjének csökkentésében; az energiaszegény étrendben és a testsúlycsökkentő diétában is.

A rostdús táplálkozás mellé bőséges folyadékbevitel is szükséges; ami kb. 2 litert jelent naponta. 

Egészségünk megtartása érdekében naponta mintegy 25-35 g növényi eredetű rostot kell elfogyasztanunk; melyet gyümölcsökből és zöldségekből is nyerhetjük; de felfokozott; rohanó életvitelünk nem teszi mindig lehetővé a megfelelő táplálékhoz jutást. A szükséges rostokat ún. élelmi rostok bevitelével is kiegészíthetjük. 

A termékben található króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében; és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Napi adagban (6 rágótabletta) 

  • 25 kcal
  • 2700 mg inulin
  • 19 mcg króm

Kiknek ajánljuk a Fiber Complex-et? 

  • fogyni vágyóknak; akár nagyobb súlyfelesleg esetén is 

A Fiber Complex az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Íz: gyümölcs koktél

Kiszerelés: 120 rágótabletta (20 adag)

Felhasználási javaslat:

Fogyasszunk naponta 3×2 rágótablettát étkezés előtt; 1 pohár vizet ajánlunk mellé.  

FIGYELMEZTETÉS: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot! A termék fogyasztása terheseknek; szoptató anyáknak nem ajánlott! Vásárláskor és a fogyasztás megkezdése előtt minden esetben olvassa el a termékcímkén található figyelmeztetést!

Összetevők

inulin; csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói; szilícium-dioxid); aromák; étkezési sav (citromsav); édesítőszer (szukralóz); króm(III)-klorid hexahidrát.

Tejet; tojást; glutént; szóját; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

 

Hatóanyagok | Napi adag: 6 tabletta | Adagok száma a termékben: 20

 

6 rágótablettában

NRV*

Inulin

- amelyből rost

3;1 g

2;7 g

**

**

Króm

19 μg

47%

*NRV: Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén. **NRV érték nincs meghatározva.

BioTech USA Fiber Complex - 120 tabletta

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA Fiber Complex - 120 tabletta termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!