BioTech USA Zero Coffee fehérjeital - 330 ml

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA Zero Coffee fehérjeital - 330 ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#476090-20009010600
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA Zero Coffee fehérjeital - 330 ml:

Miért ajánljuk az Zero Coffee terméket?

  • Ready-to-Drink
  • 25 g fehérje
  • 100 mg koffein
  • Hozzáadott cukor nélkül*
  • Alacsony zsírtartalom
  • Native Milk Protein Concentrate** alapanyaggal
  • Laktózmentes
  • Gluténmentes
  • Tartósítószer-mentes

*Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

**Az alapanyag előállításához tejet; nem tejipari mellékterméket használunk. 

KIVÁLÓ ÚTRAVALÓ

A Zero Coffee egy tejfehérjekoncentrátum-alapú ital; ami praktikus csomagolásának köszönhetően felrázás után; könnyen és gyorsan fogyasztható. Kompakt; 330 ml-es kiszerelésben kapható; így bárhová magaddal tudod vinni. Állandó tartozéka lehet például az edzőtáskádnak; az ébredés utáni rituálédnak; de akár egy női kézitáskába is könnyedén belefér.

MINŐSÉGI FEHÉRJEBEVITEL

Rendszeresen sportolsz; figyelsz az alakodra és tudatosan állítod össze az étrendedet? Esetleg formásodnál vagy épp az izomtömegedet szeretnéd növelni? Ha ezek közül bármelyikre igennel válaszoltál; akkor biztosak vagyunk benne; hogy nagy figyelmet fordítasz a megfelelő minőségű fehérjebevitelre is. Épp ezért alkottuk meg számodra a dobozonként 25 g fehérjét tartalmazó Zero Coffee-t! A termék egyik különlegességét az adja; hogy alapanyaga a Native Milk Protein Concentrate*; egy olyan tejfehérje-koncentrátum; amelynek alapja tej; nem pedig tejipari melléktermék.

Tejeskávé fehérjével? Zero Coffee!

A klasszikus tejeskávé ízét megidéző Zero Coffee nagy kedvence lehet azoknak; akik szívesen kötik össze a kellemeset a hasznossal. Ha szeretnél minőségi tápanyagokat fogyasztani; de nem szívesen mondanál le a felkelés utáni vagy a délutáni kávézásodról; akkor bátran válaszd a Zero Coffee-t. A termék nem tartalmaz hozzáadott cukrot; zsírtartalma alacsony (0;5 m/m% zsír); illetve laktóz- és gluténmentes.

Kiknek ajánljuk az Zero Coffee terméket?

  • Azoknak; akik azonnal fogyasztható terméket keresnek.
  • Laktóz- és gluténérzékenyeknek egyaránt.
  • Azoknak; akik kávé helyett; felkelés után vagy étkezések között egyszerre fogyasztanának fehérjét és koffeint tartalmazó italt.
  • Magas fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget; valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is.

Mit tartalmaz egy adag Zero Coffee?

1 doboz (330 ml):

  • 25 g fehérje
  • 2 g cukor
  • 1;7 g zsír
  • 100 mg koffein

A FEHÉRJE; MINT TÁPANYAG

A fehérje testünk fontos építőeleme; a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás; napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés; a fogyókúra és a mindennapok során. Nagyobb a fehérjeigényünk; ha rendszeresen sportolunk; ha az izomtömegünket szeretnénk növelni vagy; ha idősödünk.

Hogyan kell fogyasztani a Zero Coffee-t?

Shake it well and drink! Rázd fel jól és már fogyaszthatod is!

Tárolás: Tárolja hűvös; száraz helyen. Felbontás előtt hűtést nem igényel. Felbontást követően tárolja hűtve; és fogyassza el 1 napon belül. 

Összetevők:

ivóvíz; tejfehérje koncentrátum por 9;4%; színezék (ammóniás karamell); instant kávé 0;14%; aromák; emulgeálószer: lecitinek; étkezési só; koffein; édesítőszer (szukralóz); stabilizátor (karragén); savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-foszfátok).

Figyelmeztetés: Magas koffeintartalmú. Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Laktózmentes: <0;1g laktóz/100 ml. *A felhasznált tejfehérje koncentrátum tejből készült; nem tejipari melléktermékből

Átlagos tápérték: adag: 1 doboz (330 ml) 

100 ml 

330 ml 

Energia 

173 kJ/41 kcal 

572 kJ/135 kcal 

Zsír 

-amelyből telített zsírsavak 

0;5 g 

0;2 g 

1;7 g 

0;6 g 

Szénhidrát 

-amelyből cukrok 

1;3 g 

0;6 g 

4;3 g 

2;0 g 

Fehérje 

7;6 g 

25 g 

 

0;06 g 

0;20 g 

BioTech USA Zero Coffee fehérjeital - 330 ml

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA Zero Coffee fehérjeital - 330 ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!