BioTech USA Amino Energy Zero with electrolytes - 360 g

Ingyenes házhozszállítással
  • BioTech USA Amino Energy Zero with electrolytes - 360 g 0
  • BioTech USA Amino Energy Zero with electrolytes - 360 g 1
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#475966-12039010300
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
1.000 Ft

BioTech USA Amino Energy Zero with electrolytes - 360 g:

Miért ajánljuk a BioTechUSA Amino Energy Zero with electrolytes terméket?

  • 7250 mg aminosavat tartalmaz adagonként
  • Teljes spektrumú esszenciális aminosav-tartalommal rendelkezik
  • Olyan edzés előtti formuláknál is jellemző komponenseket tartalmaz; mint a béta-alanin; az L-arginin vagy a L-tirozin
  • Adagonként 100 mg koffeint tartalmaz; 3-féle forrásból
  • 500 mg taurinnal adagonként
  • Mind a 6-féle elektrolitot tartalmazza
  • B6-vitaminnal
  • Cukormentes
  • Gluténmentes

Mi mindent beleadtunk; most Te jössz!

A termék komplex hatóanyagai között mind a 9 esszenciális aminosavat megtalálod (2:1:1 arányú BCAA-kal együtt); sőt a béta-alanint is; amely a karnozin vegyület előanyaga. Az egyedi aminosav összetétel része továbbá 3; feltételesen esszenciális aminosav; az L-glutamin; az L-arginin és az L-tirozin; amelyek külön-külön is kiváló társaid lehetnek egy kemény edzés során. A termék stimulánstartalma szintén összetett; hiszen a koffeinforrások közül 2-féle; növényi kivonatból származót is találunk benne. Viszont nem tartalmaz koffeinből többet; mint 1 csésze erős kávé. Sőt; a koffein szinergista taurin aminosav sem hiányzik a termékből. Ezenkívül az Amino Energy Zero+Electrolytes-ban mind a 6-féle; hidratációért felelős elektrolit is megtalálható.

Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Amino Energy Zero with electrolytes terméket?

  • akiknek célja az alakformálás
  • küzdősportolóknak; állóképességi sportolóknak; crossfit edzéshez
  • akik edzéseikhez extra kitartásra vágynak
  • a por állagú készítmények kedvelőinek

Mit tartalmaz a BioTechUSA Amino Energy Zero with electrolytes?

1 adagban (14 g):

  • 3900 mg EAA (9 esszenciális aminosav)
    • ebből 3000 mg 2:1:1 arányú BCAA
  • 350 mg béta-alanin
  • 1500 mg L-glutamin
  • 750 mg L-arginin
  • 250 mg L-tirozin
  • 500 mg taurin
  • 100 mg koffein
    • vízmentes koffein
    • zöld tea levél kivonatból
    • zöldkávébab-kivonatból
  • 917 mg elektrolit
  • 1;4 mg B6-vitamin
  • 150 mg zöld tea levél kivonat
  • 50 mg zöldkávébab-kivonat

Esszenciális aminosavak

Az esszenciális aminosavak; amelyekből 9-félét ismerünk; nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. Viszont ezeket a szervezetünk nem; vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani. Ezért is különösen fontos; hogy külső forrásból biztosítsuk bevitelüket; lehetőség szerint optimális mennyiségben és arányban.

Feltételesen esszenciális aminosavak

A feltételesen esszenciális aminosavakat a szervezet maga is képes előállítani. Ilyenek a termékben található L-glutamin; az L-arginin és az L-tirozin. Ezen aminosavak pótlása hasznos lehet bizonyos körülmények között; például magas intenzitású vagy hosszantartó edzések során. Ilyenkor nagyobb lehet a szervezet aminosavigénye; mint amennyit pillanatnyilag előállítani képes.

Elektrolitok és B6-vitamin

Egy izzasztó edzés során nemcsak az izmok glikogénraktárai merülnek; hanem vizet és ásványi sókat is veszítünk; amelyek pótlásáról gondoskodnunk kell. Szervezetünkben a következő elektrolitok fordulnak elő a leggyakrabban: kalcium; nátrium; kálium; foszfor; klorid és magnézium. A termék magnézium tartalma hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához; illetve a normál izomműködéshez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A termékben található B6-vitamin és a magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban; illetve hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Az Amino Energy Zero with electrolytes az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Hogyan kell szedni a BioTechUSA Amino Energy Zero with electrolytes terméket?

Felhasználási javaslat: Keverj el egy adag port (2 púpozott adagolókanál = 14 g = 2 púpozott teáskanál) 400 ml vízzel; keverőpalack segítségével. Fogyassz naponta 1 adagot! A javasolt napi adagolást ne lépd túl!

Figyelmeztetés: Magas koffeintartalmú {100 mg / adag (25 mg/100 ml)}. Más; zöldteát tartalmazó termékekkel nem fogyasztható egy napon. Az EGCG (epigallokatekin-3-gallát) napi fogyasztása nem érheti el; illetve nem lépheti túl a napi 800 mg-ot. Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Fogyasztása ismert alapbetegség; valamint gyógyszerszedés esetén; továbbá gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos; kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Ízek: barackos ice tea; lime; ananász-mangó

Összetevők

Barackos ice tea íz: Tömegnővelő szer (polidextróz); instant L-leucin (L-leucin; emulgeálószer: lecitinek; maltodextrin) 11%; L-glutamin 10;7%; étkezési sav (citromsav); L-arginin hidroklorid 6;5 %; aromák; L-izoleucin 5;4%; L-valin 5;4 %; kálium ortofoszforsavval alkotott sói; kalcium citromsavval alkotott sói; taurin; nátrium-citrát; béta-alanin; L-lizin-hidroklorid 2;2%; L-hisztidin-hidroklorid 2;2%; kálium-klorid; L-tirozin 1;8%; fekete tea (Camellia sinensis) levélkivonat; zöld tea (Camellia sinensis) levélkivonat; L-treonin 0;7%; L-metionin 0;7%; L-triptofán 0;7%; L-fenilalanin 0;7%; magnézium-oxid; vízmentes koffein 0;56%; édesítőszer (szukralóz); zöldkávé (Coffea canephora) babkivonat; piridoxin-hidroklorid.

Lime íz: Tömegnövelő szer (polidextróz); étkezési sav (citromsav); instant L-leucin (L-leucin; emulgeálószer: lecitinek; maltodextrin) 11%; L-glutamin 10;7%; L-arginin hidroklorid 6;5 %; L-izoleucin 5;4%; L-valin 5;4 %; aromák; kálium ortofoszforsavval alkotott sói; kalcium citromsavval alkotott sói; taurin; nátrium-citrát; béta-alanin; L-lizin-hidroklorid 2;2%; L-hisztidin-hidroklorid 2;2%; kálium-klorid; L-tirozin 1;8%; zöld tea (Camellia sinensis) levélkivonat; L-treonin 0;7%; L-metionin 0;7%; L-triptofán 0;7%; L-fenilalanin 0;7%; magnézium-oxid; vízmentes koffein 0;61%; édesítőszer (szukralóz); zöld kávé (Coffea canephora) babkivonat; piridoxin-hidroklorid; színezékek (tartrazin1; indigotin).

Ananász-mangó íz: Instant L-leucin (L-leucin; emulgeálószer: lecitinek; maltodextrin) 11%; L-glutamin 10;7%; aromák; tömegnövelő szer (polidextróz); étkezési sav (citromsav); L-arginin hidroklorid 6;5 %; L-izoleucin 5;4%; L-valin 5;4%; kálium ortofoszforsavval alkotott sói; kalcium citromsavval alkotott sói; taurin; nátrium-citrát; béta-alanin; L-lizin-hidroklorid 2;2%; L-hisztidin-hidroklorid 2;2%; kálium-klorid; L-tirozin 1;8%; zöld tea (Camellia sinensis) levélkivonat; L-treonin 0;7%; L-metionin 0;7%; L-triptofán 0;7%; L-fenilalanin 0;7%; magnézium-oxid; édesítőszer (szukralóz); vízmentes koffein 0;61%; zöldkávé (Coffea canephora) babkivonat; színezékek (tartrazin; Alluravörös AC)1; piridoxin-hidroklorid.

Hatóanyag táblázat

Hatóanyagok    I 1 adag: 14 g  I  adagok száma a termékben: 25  I  napi adag: 1 adag (14 g)    

     

14 g 

NRV** (14 g) 

BCAA-k (2:1:1) 

  • amelyből L-leucin 
  • amelyből L-izoleucin 
  • amelyből L-valin 

3000 mg 

1500 mg 

750 mg 

750 mg 

*** 

*** 

*** 

*** 

L-lizin 

250 mg 

*** 

L-hisztidin 

250 mg 

*** 

L-treonin 

100 mg 

*** 

L-metionin 

100 mg 

*** 

L-triptofán 

100 mg 

*** 

L-fenilalanin 

100 mg 

*** 

L-glutamin 

1500 mg 

*** 

L-arginin 

750 mg 

*** 

L-tirozin 

250 mg 

*** 

Taurin 

500 mg 

*** 

Béta-alanin 

350 mg 

** 

Koffein 

  • vízmentes koffeinből 
  • zöld tea levélkivonatból 
  • zöld kávé babkivonatból 

100 mg 

85 mg 

10 mg 

5 mg 

*** 

*** 

*** 

*** 

Kálium 

405 mg 

20% 

Klór 

127 mg 

16% 

Kalcium 

120 mg 

15 % 

Foszfor 

105 mg 

15 % 

Nátrium 

100 mg 

*** 

Magnézium 

60 mg 

16% 

B6-vitamin 

1;4 mg 

100% 

Zöld tea levélkivonat 

150 mg 

*** 

Zöld kávé babkivonat 

50 mg 

*** 

**Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén. ***NRV érték nincs meghatározva. 


Tejet; tojást; glutént; szóját; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

FIGYELMEZTETÉSEK: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Más; zöldteát tartalmazó termékekkel nem fogyasztható egy napon. Az EGCG (epigallokatekin-3-gallát) napi fogyasztása nem érheti el; illetve nem lépheti túl a napi 800 mg-ot. Fogyasztása ismert alapbetegség; valamint gyógyszerszedés esetén; továbbá gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. Fogyasztása nem helyettesíti a változatos; kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Magas koffeintartalmú [100 mg/adag (25 mg/ 100 ml)].

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): Lásd a fehér mezőben (LOT/EXP). Tárolja szorosan lezárva; hűvös; szár

BioTech USA Amino Energy Zero with electrolytes - 360 g

BioTech USA:

BioTech USA

Segíthetek neked?

Csak hívj a 06 52 249 499-es telefonszámon és kérdezz bátran, ha bármilyen információra van szükséged a JUDY szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban. Szívesen segítek neked a megfelelő táplálékkiegészítő vagy edzőfelszerelés kiválasztásában.

Kérdések és válaszok BioTech USA Amino Energy Zero with electrolytes - 360 g termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!